Mustafa Eravutmuş Anaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin amaçlarına uygun, "Bilgi Çağının" gerektirdiği beceriyi sağlayabilen, insan ihtiyaçlarının temel alındığı, Atatürk´ çü düşünceden sapmadan çalışmalarına yön veren, daima tercih edilen seçkin ve kaliteli bir kurum olabilmektir.

Misyon: Eğitim-öğretim etkinliklerini Türk Milli Eğitim sisteminin temel ilke ve genel amaçları doğrultusunda düzenleyecek; kurum çalışanlarına, öğrencisine ve velisine ihtiyaç ve istekler doğrultusunda hizmet sunacak, çağdaş, aydın, insan ilişkileri düzenli, ülkemizin verimliliğine ve Atatürkçü insan yetişmesine katkıda bulunacak, cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, geleceğin çağdaş insanlarını ve memnuniyeti yüksek çalışan kadrosunu oluşturmak.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafaeravutmusanaokulu.meb.k12.tr

Adres - TEVFİKBEY MAH. ERAVUTMUŞ SK. MUSTAFA ERATMUS ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Tevfikbey Mah. Yeldeğirmeni Cad. Eravutmuş Sk. No:1 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL

Ulaşım Bakırköy ilçesinden 98İ, 98S, Aksaray´ dan 89İ, 89S, Yenibosna´ dan HT20, Avcılar ilçesinden 76O otobüsleriyle, Metrobüs Sefaköy durağından Atakent - İkitelli minibüsleriyle ulaşılabilir. Sefaköy merkezdeki ArmonPark AVM´ den Halkalı yönünde 200 metre uzaklıkta, İnönü Mahallesi Halkalı yol ayrımının tam köşesinde cadde üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezine 20 km, ilçe merkezine 1,5 km uzaklıktadır